Doetinchem Classic

Deelnemer login

Wachtwoord vergeten
Home › De rally › Organisatie

Organisatie

De 7e Editie van de Doetinchem Classic, wordt georganiseerd door Stichting JMClassic. Het enthousiasme van de vele vrijwilligers, het bestuur, de Gemeente, sponsoren en natuurlijk de deelnemers maken dit tot een bruisend geheel. De historie van de rally ligt ook bij de ondernemers "liefde" van hun classic cars.
Een rally van formaat die werd georganiseerd door het VNO-NCW-Jongmanagement die de eerste 2 edities dan ook adopteerde. Nu staat de stichting geheel op "eigen" benen en vind deze regionale classic car rally plaats met een absoluut nationaal karakter.

Het bestuur bestaat uit gepassioneerde liefhebbers, die nationale en internationale rally's bezoeken en deelnemen om ideën en mogelijkheden op te doen.Vanuit hun professie zijn de stichtingleden betrokken bij het organiseren van evenementen en festivals, marketing en media communicatie als internet en TV.
Voor meer informatie over de rally kunt u contact opnemen met de organisatie met Marco Groen of Boudewijn van den Bogert op info@doetinchemclassic.nl.
 
 

Terug