Doetinchem Classic

Deelnemer login

Wachtwoord vergeten
HomeNieuws › Doetinchem Classic 2016 gaat niet door!

Doetinchem Classic 2016 gaat niet door!

Beste deelnemers, sponsoren en vrijwilligers van de Doetinchem Classic in het afgelopen decennium,
Aan al het goede komt een eind. In de afgelopen 10 jaar hebben we met veel succes en plezier routes uitgezet in onze mooie Achterhoek. Samen met jullie is aan een mooi 'Doetinchem Classic netwerk' gewerkt, dat zijn oorsprong had in Jong Management. 

In bijna alle edities van de rally konden we rekenen op een kleine 50 deelnemende equipes. Dit was in de afgelopen twee jaar geen vanzelfsprekendheid meer. In de voorbereidingen op de aanstaande rally van 10 april ontdekten wij steeds meer signalen die het deelnemersaantal onder druk zetten. Was de rally eerder al uitgesteld (augustus 2015 naar 10 april 2016) doordat een te klein aantal equipes zich had ingeschreven, ook nu is het aantal inschrijvingen te gering om een mooie dag te organiseren. 

Met pijn in ons hart hebben wij besloten dat er een einde is gekomen aan een mooi tijdperk. De rally van 10 april gaat niet door. 
Natuurlijk gaan wij ons bezinnen op een passende afsluiting van 10 jaar Doetinchem Classic. Dus we komen nog een keer terug bij jullie. Maar daarover later meer. 

Cyril, Boudewijn en Marco.Terug